På svenska In English
Vi startade vår verksam redan 1973 som ett behandlingscenter, men gick senare över till att leda kurser och saluföra hälsoprodukter. Vi har ett litet personligt utbud av produkter och kurser som består av det bästa vi funnit genom åren. Våra produkter och kurser täcker tillsammans ett brett behov för mental och fysisk hälsa. Vi säljer inget som vi inte grundligt testat och låtit andra duktiga terapeuter testa.

Vi var de första i landet som erbjöd preparat för Tarmrening 1982 och som nu blivit så populärt under begreppet detox. Vi har under åren testat och sålt olika reningspreparat för tarmen och ständigt utvecklat vårt koncept. De reningskurer och näringstillskott vi säljer är organiska och kommer uteslutande från växtriket. Vår erfarenhet har visat oss att organiska näringstillskott från växtriket är överlägsna alla andra typer.

Organiska näringstillskott tas upp mycket bättre av kroppen och på det sättet blir de i slutändan effektivare och billigare för hälsan. Alla våra produkter är fria från tillsatser och syntetiska eller halvsyntetiska ämnen. Vår strävan är att erbjuda rena och i möjligaste mån ekologiska produkter samt undvika onödiga förpackningar.

Under åren har vi fått mängder av nöjda kunder som gärna rekommenderar våra produkter till sina vänner, grannar eller arbetskamrater. Vi hoppas att även du ska finna vårt utbud intressant.

Soliga hälsningar
Regnbågscentret